Плая Хако атракции
Enforex

Плая Хако атракции

Плаж
Плаж Съвсем естествено е Playa Jaco, което буквално преведено означава "Хако плаж", да е отлична дестинация за любителите на морето. Градът е разположен сред 3 километрова плажна ивица, покрай която може да намерите различни видове сърф магазини, ресторанти, барове и бутки за сладолед. На север и на юг от Плая Хако се срещат различни видове плажни ивици, където имате възможност да се потопите сред слънчевите лъчи и кристално чистата топла вода: Playa Blanca, Herradura, Playa Hermos, националния парк Manual Antonio (виж по-долу) и т.н.

Национален парк Carara
Националният парк е разположен само на 15 мили северно от Плая Хако и е любима спирка за всеки, който иска да надникне в тропическото биологично разнообразие. Площа му от 4,700 хектара тропическа гора осигуряват отлична възможност да видите различни горски обитатели като маймуни, ленивци, крокодили, жаби, птици и много други твари. С репутацията си на известна дестинация за наблюдени на птици, паркът остава едно от малкото места в света, където все още могат да бъдат видяни големи популации на червена ара.

Нощен живот
Ако желаете отличен нощен живот Плая Хако е парти курорт, но едновременно с това може да прекарате по-спокойно в барове, разположени из целия град .

Parque Nacional Manuel Antonio
Разпололожен южно от Плая Хако, националният парк Manuel Antonio е най-малкия национален парк на Коста Рика, но все пак е втория най-посещаван резерват в страната. Известен със забележителните си зелени пейзажи, пътеки за разходки и недостъпни плажове, той е чудесно място за наблюдение на дивия живот. Сред животните, който обитават тази зона са 109 вида бозайници и 184 вида птици, ще намерите и ленивци, маймуни, игуани, тукани, ястреби и мн. други.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.