Travel&Learn - Пътят главни градове
Enforex

Travel&Learn - Маршрут главни градове

Ресторантите, музеите, театрите, нощният живот, забързаният живот, атракциите, пазаруването. Няма съмнение, че ако искате екшън, ще го намерите само в големите градове!

Ако искате да прекарате времето си в испанска дестинация, в която винаги ще бъдете обграден от нещо, което да правите, видите или изживеете, то тогава пътят на главните градове е точно това, което търсите. Ще имате възможността да прекарате седмица, потопени във секи от трите най-големи испански градове - Барселона, Валенсия и Мадрид и да се насладите на това, което предлагат.

Но защо да прекараме времето си в големите градове на Испания? Предимствата са безкрайни и тук са изброени само някои от тях.

 • Култура
  Ще бъдете удивени от големия брой музей, галерии, изложби, театри и други културни събития, разпръснати из големите градове в очакване само да бъдат посетени.
 • Нощен Живот
  Ако сте любители на нощния живот или сте нощна птица, то сцените на големите испански градове не затихват буквално до ранни зори! От спокойните тапас барове до пъбовете с жива музика, луксозните коктейл заведения и денонощните дискотеки - всичко това прави прибирането рано вкъщи една невъзможна опция.
 • Кухня
  Големите градове предлагат голямо разнообразие от ресторанти, където може да вкусите местните специалитети или ястия от цяла Испания и Латинска Америка.
 • Атмосфера
  Главните градове привличат почти винаги значително население от други части на страната или света. Като резултат се получава една приятелска и приветлива атмосфера, в която всеки един може да се почувства добре дошъл.
 • Футбол
  Ако сте футболен фен то Испания се хвали и е дом на едни от най-известните футболни клубове в света Реал Мадрид, Барселона и Валенсия са тимове със славна история и множестео фенове. Посетете местните клубове, изпълнени с ентусиазирани фенове или вижте мачовете на живо на стадионите.
 • Музика
  Големите градове притеглят и големите изпълнители, но хората се наслаждават на голямо разнообразие от музикални сцени включително и на малко по-непопулярна музика.
 • Странични пътувания
  Едно от страхотните неща на големите градове е, че те винаги са главни транспортни центрове с множество връзки към други населени пунктове. Пътуването е много лесно от Барселона, Валенсия и Мадрид със самолет, влак или кола и това отваря възможността за множество екскурзии, пътешествия и т.н.

Travel&Learn - Маршрут главни градове характеристики

ГрадовеБарселона > Валенсия > Мадрид
Курсове опцииЧастично интензивни : 10 урока / седмица
Интензивни: 20 урока / седмица
Интензивни+: 20+5 урока / седмица
Супер интензивни+: 25+5 урока / седмица
Дати и продължителност3 седмици, започват всеки понеделник!
Пакетни цени 3 уникални испански града
3 седмици в избран от вас испански курс
3 седмици в студентско ощежитие
3 седмици в прекрасни учебни условия, преподаватели и услуги.
----------------------------------------------
Цени започващи от само 975€!

Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->