Travel&Learn - Пътят на Фламенкото
Enforex

Travel&Learn - Пътят на Фламенкото

Ако искате да се потопите в Испания, такава каквато винаги сте си я представяли, то пътят на Фламенкото е точно за вас.  Южният регион на Андалусия е сърцето на испанската култура с тапас, Фламенко и много кориди. Живописните градове и селища, разпръснати из пейзажа от маслинови горички, с лабиринти от бели къщи и живописно криволичещи павирани улички, крепости, красиви църкви и изкусителни замъци. Всичко това в една невероятна смесица от Християнско и Ислямско влияние, което се е отразило на всичко от храна до музика, архитектура и т.н.

Впуснете се по пътят на фламенкото, който ще ви прекара през сърцето на Андалусия, Марбея, Гранада и Севиля с финал в испанската столица Мадрид, където най-известните музиканти и танцьори на фламенко представят на малка и голяма сцена своето майсторство. Можете дори да се научите да пеете, свирите или танцувате и да впечатлите наистина вашите роднини и приятели, когато се завърнете вкъщи.

Съвместете вашето испанско езиково обучение с малко от всичко това, което прави Испания, и особено Андалусия, опиянително очарователна с вкусната кухня, нестихващите фестивали, живописните градове, многовековните традиции, средиземноморските плажове, замъците и дворците, като от приказките, страстното фламенко и много още.

Пътят на Фламенкото характеристики

ГрадовеМарбея > Гранада > Севиля > Мадрид
Курсове опцииЧастично интензивни : 10 урока / седмица
Интензивни: 20 урока / седмица
Интензивни+: 20+5 урока / седмица
Супер интензивни+: 25+5 урока / седмица
Дати и продължителност 4 седмици, започват всеки понеделник!
Пакетни цени 4 уникални испански града
4 седмици в избран от вас испански курс
4 седмици в студентско общежитие
4 седмици в прекрасни учебни условия, преподаватели и услуги.
----------------------------------------------
Цени започващи от 1.225 €!

Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->