Travel&Learn - Пътят по малко от всичко
Enforex

Travel&Learn - Маршрут по нещо от всичко

Необходимо е да видите повече от един град, за да разберете разнообразието на Испания и испанския начин на живот. Докато ви препоръчваме да отделите месеци или дори години, за да оцените Испания, сме и реалисти и разбираме, че малко хора имат финансовите възможности и/ли времето да си позволят това. Ето защо избрахме три чудесни и много различни дестинации за маршрута "По нещо от всичко".

Първа спирка : Саламанка
Първата ви спирка ще бъде Саламанка, разположена в югозападния ъгъл на региона Кастия и Леон Известен като испанския "Златен град" Саламанка е архитектурно бижу пълно с ренесансови и барокови сгради, всички изградени от един и същ масивен златист пясъчник. Градският университет е основан през 1218 и е един от най-старите в света , превръщайки Саламанка в един от четирите водещи академични центрове заедно с Болоня, Оксфорд и Париж. Вие ще вкусите същинската испанска кухня, ще се забавлявате в една от най-известните нощни сцени в Испания, ще се възхитите на изящни сгради и ще се очаровате от уюта на малкия испански град.

Втора спирка : Гранада
Следващата стъпка е Гранада, който е град бижу, разположен в подножието на планината Sierra Nevada в Андалусия. Някога дом на всемогъщото ислямско кралство, Гранада е мястото, където християнска Испания се среща с ислямска Испания...и резултатите са зашеметяващи. Докато градът може да се похвали с масивни катедрали и изкусно украсените "вечни домове" на католическите монарси Фернандо и Изабел, Гранада е и изпъстрена също и с миналото арабско влияние от виещи се улички, варосани къщи, пазари, екзотични магазини за чай, стари ислямски квартали и т.н. Без съмнение обаче звездата на шоуто е най-прочутата туристически забележителност на Испания La Alhambra. Резиденция на династията Насрид до началото на испанската реконкиста в 1492г. Разположен точно над града, La Alhambra е масивен, пищно украсен и безкрайно мистериозен комплекс от арабски замъци и градини.

Трета спирка: Барселона
Ще завършите този Travel & Learn маршрут в безспорно възхитителният град Барселона. Разположен в региона Каталуния на бреговете на Средиземно море, Барселона е изтънчен и енергичен град, изпълнен с различни забележителности и културни събития. Заедно със световно известната улица Las Ramblas, Барселона е дом на едни от най-красивите готически квартали и разбира се изящното изкуство в сградите на Антонио Гауди и други архитекти, които със своите гениални и уникални творби дефинират естетичната идентичността на града. Разположен сред средиземноморски плажове, изпълнен с непрестанен нощен живот, модерна кухня и дом на едноимения футболен клуб, Барселона е със сигурност дестинацията, която не бива да бъде пропусната в обиколката ви сред Испания.

Travel&Learn - Маршрут по нещо от всичко-характеристики

ГрадовеСаламанка > Гранада > Барселона
Курсове опцииЧастично интензивни : 10 урока / седмица
Интензивни: 20 урока / седмица
Интензивни+: 20+5 урока / седмица
Супер интензивни+: 25+5 урока / седмица
Дати и продължителност 3 седмици, започват всеки понеделник!
Пакетни цени 3 уникални испански града
3 седмици в избран от вас испански курс
3 седмици в студентско общежитие
3 седмици в прекрасни учебни условия, преподаватели и услуги
----------------------------------------------
цени започващи от 890€!

Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

live chat -->