Какво да правим Пуерто Ваярта
Enforex

Какво да правим в Пуерта Ваярта

Хапнете

Хапнете
Благодарение на международното присъствие в Пуерто Ваярта, от туристи и известни мексикански и световни личности, в града изобилстват различни видове отлични ресторанти много, от които собственост на известни готвачи, предлагащи ястия от целия свят. Елате в Пуерто Ваярта през ноември по време на известния градски кулинарен фестивал!

Разходете се вечерта
Приказната алея на Пуерто Ваярта Malecónе е център на всички дейности. След залез слънце местни и посетители се събират, за да наблюдават залеза над залива Banderas Bay, заедно с много съвременни склуптори и открити музикални представления в малкия амфитеатър Los Arcos.

Разгледайте арт галериите
Пуерто Ваярта има значителна общност от артисти, който създават славата на града да бъде считан за мексиканската "art mecca". Улиците са изпълнени с уникални арт галерии, представящи разнообразни форми на изкуството от ръчно изработени килими и гоблени до съвременни творби и т.н.

Бъдете активен

Бъдете активен
Дали сами или като част от организирана екскурзия,съществуват безкрайно много възможности за забавление и покачване на адреналина - преходи, конна езда, парасейлинг, роболов, подводно гмуркане, сноркелинг, голф, спускане с въже сред двунгла и мн. други. Може дори да плувате с делфини!

Още пътеводители за Мексико

Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.