Travel&Learn - Пътят слънце и море
Enforex

Travel&Learn - Маршрут слънце и море

Метни хавлия на рамо и превърни твоето обучение по испански в едно средиземноморско пътешествие. Докато учиш езика, ще се насладиш на цял месец на слънце и море в четири уникални крайбрежни градове: Марбея, Аликанте, Валенсия и Барселона. Тези пропити от слънце градове разполагат с прекрасни плажове, като всеки един разкрива своята собствена уникална култура, кухня, история, фестивали и идентичност. Това е шанса да ги опознаете, не го пропускайте!

Марбея
Първата спирка ще е първокласният град Марбеля, който е неотменна част от ваканционната обиколна на всички знаменитости. Привидно безкрайните километри от красиви плажове и добре запазените старинни централни части са в уникален контраст с луксозните масивни яхти, ексклузивните дизайнерски магазини, престижните ресторанти, голф игрищата и тенис клубовете. Градът е и с достъп до 26 километровата ивица на Коста дел Сол, като привлича летовници и почиващи хора от цяла Европа- сърфисти, любители на водни спортове, знаменитости и т.н.

Аликанте
Следващата стъпка е по-малкият, но бекрайно очарователен Аликанте, сгушен между средиземноморските вълни и подножието на замъка Санта Барбара. Наречен "градът на слънцето", Аликанте се радва на умерени температури през цялата година и богато разнообразие от плажове като градския Postiguet и просторният 7 километров плаж San Juan в околностите. Ако желаете, може и да се разходите по емблематичния крайбрежен булевард La Explanada de España - една живописна разходка сред палмови дървета и кокетни кафенета.

Валенсия
Третата спирка по маршрута Слънце и море е Валенсия. Третият най-голям испански град е дом на паеята, легендарния El Cid, ултрамодерния град на изкуството и науката, невероятния крайбрежен булевард, фестивала Las Fallas, множество плажове и т.н. В границите на града са плажове като Las Arenas и La Malvarrosa, докато много други плажове като La Patacona, Port Saplaya, El Pinedo, El Saler, La Devesa, El Recatí са разположени в непосредствена близост на север и на юг от града.

Барселона
Барселона е най-разнообразният и космополитен град в Испания. Двумилионното й население се радва и възползва от постоянните фестивали и изложби на изкуството, международно известните музеи, съблазнителната кухня, забележителния нощен живот, омагьосващата архитектура и безкрайните плюсове на крайбрежното местопложението. Около Барселона са разположени 6 плажа, идеални за печене, плуване или отмора, само на няколко минути от перипетията в града.

Travel&Learn - Пътят слънце и море

ГрадовеМарбея > Аликанте > Валенсия > Барселона
Курсове опции Частично интензивни : 10 урока / седмица
Интензивни: 20 урока / седмица
Интензивни+: 20+5 урока / седмица
Супер интензивни+: 25+5 урока / седмица
Дати и Продължителност4 седмици, започващи всеки понеделник!
Пакетни цени 4 уникални испански града
4 седмици в избран от вас испански курс
4 седмици в студентско общежитие
4 седмици в прекрасни учебни условия, преподаватели и услуги.
----------------------------------------------
Започващи от 1.245 €!

Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->