Voetbal
Ontdek onze Zomerkampen in Spanje!

Voetbal lessen in het Zomerkamp


Voetbal lessen van Arsenal Soccer Schools

30 uur / sessies van twee weken

Voor het seizoen, zijn we verheugd om een nieuw soort sportkamp te presenteren. We zijn trots te kunnen aankondigen dat we samenwerken met een van de meest prestigieuze voetbalscholen: Arsenal Soccer Schools. 

Dit nieuwe programma heeft als doel om onze studenten te voorzien van een gedegen kennis van het Spaans naast hoogwaardige sporttrainingen, om hen te helpen met het bereiken van persoonlijke groei gebaseerd op de waarden van teamwork, respect en sportiviteit.

Dit Enfocamp verblijfsprogramma + voetbal lessen van Arsenal Soccer Schools wordt aangeboden op onze Madrid en Marbella kampen. Onze studenten zullen dagelijks van maandag tot en met vrijdag  twee uur training krijgen van professionele coaches geaccrediteerd door de club. En tijdens het sporten zullen ze Spaans blijven leren, omdat de coaches tweetalig zijn!

Voor meer informatie over dit programma, bezoek onze speciale pagina: play soccer with Arsenal F.C.


Voetbal in het Zomerkamp

Voetbalprogramma: 12 uur / sessies van twee weken

In deze 12 uur durende cursus gedurende een tweeweekse periode gaan onze zomerkampen verder dan alleen het spelen om te spelen. Ze leren technieken zoals voetbaltechnieken en sporttechnieken en doen oefeningen ter bevordering van een goede teamspirit en een goed concurrentievermogen. Daarnaast maken ze duidelijk hoe gezond voetballen is. Het is een fantastische aanvulling op de taallessen.

Geef je op voor Voetbal

  • Vanwege roosterconflicten kunnen studenten die zich inschrijven voor het zomerkamp voetbalprogramma niet altijd meedoen aan alle andere kampactiviteiten.
  • Plaatsen zijn gelimiteerd, daarom raden wij ouders aan om kun kind zo snel mogelijk op te geven om een plek te reserveren.
  • De voetballessen moeten op zijn minst twee weken voor aankomst van de student zijn geboekt en betaald.
  • Kampeerders kunnen maar 1 optionele sport per twee-weekse kamp sessie kiezen.
  • Vanaf het moment dat de student met de voetballessen is begonnen zijn annuleringen niet meer mogelijk.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.