Flamenco in Spanje
Populaire bestemmingen in Spanje

Reizen & Leren - Flamenco Route

Als je je wilt verdiepen in de Spaanse cultuur, is deze Reizen & Leren Route perfect voor jou. Het zuiden van Andalusië bevat alle wezenlijke aspecten van de Spaanse cultuur, zoals tapas, stierenvechten en flamenco. De pittoreske steden en dorpen, die verspreid liggen tussen olijfbomen, lijken op doolhoven met kronkelende weggetjes, witgekalkte huizen, straten met keisteentjes, kastelen, prachtige kerken en fijn afgewerkte paleizen, waar de christelijke en islamitische invloeden, die te zien zijn in het eten, de muziek, de architectuur, enz., samen een unieke mengelmoes vormen.

Neem deel aan onze "Flamenco Route", die vier steden aandoet te beginnen bij Andalusië - van Marbella naar Granada en Sevilla - naar de hoofstad van Spanje, Madrid, waar de beste flamencomusici en -dansers optreden. Je kunt flamenco leren zingen, gitaar leren spelen of leren dansen en bij thuiskomst je vrienden en familie verrassen met wat je hebt geleerd.

Proef tijdens het leren van de Spaanse taal van de dingen die Spanje, en vooral Andalusië, zo aantrekkelijk maken: een overheerlijke keuken, de immens grote festivals, de pittoreske dorpjes, de aloude tradities, de mediterrane stranden, de kastelen en paleizen die regelrecht uit sprookjesboeken lijken te komen, de passievolle flamenco en meer.

Reizen & Leren - Flamenco Route

StedenMarbella > Granada > Sevilla > Madrid
Cursusmogelijkheden 8 lessen per week met optionele Spaanse cursussen.
Data & Cursusduur4 weken, je kunt iedere maandag beginnen!
Programmaprijs4 unieke Spaanse steden
4 weken flamenco les
4 weken in een studentenhuisvesting
4 weken vol met uitstekende voorzieningen en leraren
----------------------------------------------
Al vanaf 1.605€!

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.