Spaans voor technici
Populaire bestemmingen in Spanje

Cursus Spaans voor technici

Begindata (2014) 14 juli - 8 augustus. Laatste inschrijfdag: 27 juni.
Voor groepen kunnen andere data worden gekozen.
Lessen per week 25 (15 lessen Spaans voor technici + 10 normale lessen Spaans)
Duur4 weken
NiveausMinstens een gemiddeld niveau
ExtraTijdens de cursus zullen 3 bezoekjes gebracht worden aan technische bedrijven in Navarra.
Lesduur 55 min.
Klassegrootte Minimaal 3 en maximaal 10 studenten per group.

Beschrijving

Pamplona heeft een duurzame technische industrie en uitstekende universitaire programma´s, die door studenten uit Spanje en de hele wereld gevolgd worden.

Maak gebruik van deze unieke cursus Spaans voor technici om tweetalig in dit vakgebied te kunnen werken! Ook kunnen studenten zich opgeven voor een cursus Spaans met een stage bij een plaatselijk technisch bedrijf. Onze school in Pamplona heeft uitstekende contacten met de vele bedrijven in de stad. Tijdens het programma zullen drie ochtenden een bezoek gebracht worden aan verschillende technische bedrijven in Navarra.

Vier weken lang oefenen studenten grammatica, uitdrukkingen en vocabulaire gericht op het technisch vakgebied aan de hand van authentiek materiaal dat in de lessen aanwezig zal zijn. Het doel van de cursus is de studenten te helpen luister- en spreekvaardigheden te ontwikkelen, zodat ze na de cursus meteen de nieuwe kennis toe kunnen passen op de arbeidsmarkt. Studenten zullen het verschil leren tussen formele en informele situaties en het bijbehorende taalgebruik.

Deze intensieve cursus bestaat uit 5 lessen per dag (4 weken lang). Studenten dienen minstens een gemiddeld niveau van het Spaans te hebben voor deze cursus.

Deze cursus is beschikbaar in:

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.